Omelet Maison

 logo | kleurpalet | typografie | naamkaartje | fotomoodboard 

Wat heb je als ondernemer nodig om er op een frisse manier bovenuit te springen? Voor mij is dat een totaalplaatje dat klopt en blijft plakken. Daarom is de Omelet Maison gericht op het bedenken van de juiste uitstraling voor jouw bedrijf.

Dit moois krijg je op je bord:

  • Een sterk & doordacht logo: Een persoonlijk ontwerp dat jouw verhaal vertelt en uitdraagt waar jij voor staat.
  • Bijpassend kleurpalet
  • Lettertype set voor je website, social media..
  • Stijlvol naamkaartje: ontwerp + drukwerkbegeleiding
  • Bepaling van je algemene look & feel in een handig fotomoodboard.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Live of online.
Ik luister graag naar je plannen! Er is tijd om mekaar te leren kennen, vragen te stellen, mij op de rooster te leggen.

Heldere offerte

Briefing
Na goedkeuring van de offerte ontvang je een beknopte lijst met vragen rond je activiteit, doelgroep… We overlopen je antwoorden samen en stemmen nog een laatste keer af voor ik begin te ontwerpen.
Als je een moodboard aangelegd hebt of een bepaald idee wil uitgewerkt zien, hou ik daar rekening mee.
Geen zorgen als je geen idee hebt hoe je logo er moet uitzien. Uit wat je vertelt, distilleer ik welke uitstraling bij je past.

Voorstellen in je mailbox + op papier
Binnen de afgesproken timing mail ik je een drietal, uitgewerkte logo-ontwerpen door. Elk met een andere invalshoek en sfeer.
Om je nieuwe huisstijl in zijn geheel te kunnen beoordelen, ontvang je tegelijkertijd ook een voorstel voor een bijpassend kleurpalet, huisstijl lettertype en naamkaartje. 
Hou ook je brievenbus in het oog. De ontwerpen worden digitaal en per post verstuurd.

Aanpassingsrondes inbegrepen
Een huisstijl is persoonlijk en vertelt veel over je bedrijf en jezelf. Ik vind het belangrijk dat je enthousiast bent over het eindresultaat. Het ontwerp wordt bijgeschaafd tot je je er helemaal in kan vinden.

Achteraf bekennen klanten soms dat ze aan het begin van onze samenwerking bezorgd waren om te eindigen met een logo dat niet helemaal hun ding is.
Ontwerpen is immers geen wiskundig proces. Eerder een kwestie van aanvoelen wat jij voor ogen hebt en de essentie van jouw ondernemersverhaal vertalen naar een ontwerp. En ja, soms is dat een beetje zoeken. 
Door de uitgebreide kennismaking en briefing liggen de eerste voorstellen meestal al in de goede lijn. En open communicatie doet de rest. Als je eerlijk & ongezouten feedback geeft, komen we snel bij de beoogde uitstraling. Zowieso gaan we voor niets minder dan een kippenvel-resultaat, beloofd.

Logo
Je ontvangt je logo in alle bestandsformaten die je nodig hebt voor drukwerk en online toepassingen.
Concreet krijg je een Adobe Illustrator-bestand, een pdf, jpg, png en svg.
Welk bestandsformaat je het best gebruikt voor welke toepassing kan je nalezen in de bijgevoegde richtlijnen. Een svg-bestand is bijvoorbeeld superhandig om in Canva mee aan de slag te gaan. Je kan het vergroten zonder kwaliteitsverlies, de kleur ervan aanpassen en het mooi op een foto plaatsen zonder dat er een wit achtergrondvlak zichtbaar is zoals bij een jpg het geval is.
Als je op termijn je logo zou willen laten laseren op een houten balpen of je auto laten bestickeren, kan dit op basis van het Adobe Illustrator-bestand.
Al die bestandsformaten zijn niet evident als je er niet mee vertrouwd bent. Ik help je graag op weg om je nieuwe logo te implementeren en als je nadien nog vragen zou hebben, kan je die altijd stellen.

Kleurpalet
Je krijgt 5 huisstijlkleuren met de bijhorende LAB, CMYK en RGB-codes. Op die manier kan je je huisstijlkleuren laten terugkomen in je website, social media beelden, een flyer die je zelf in Canva maakt…

Typografie
Voor het ontwerp van je logo gebruik ik een betalend lettertype (zit mee in de prijs).
Voor doorlopende tekst op je website, een quote op je social media…is het echter handiger om een Google Font te gebruiken. Google Fonts zijn gratis en worden goed ondersteund door WordPress, Canva…
Ik zoek een Google Font uit dat bij je algemene uitstraling past en goed leesbaar is voor grote blokken tekst op je website. Als je graag nog een specialer lettertype wil voor titels, zoek ik daarvoor ook een alternatief binnen de Google Fonts. 

Naamkaartje
Je kiest zelf of je je naamkaartje online laat drukken of in een lokale drukkerij. Ik kan je een pdf-bestand bezorgen voor vb. Vistaprint. Of je kaartje kan gedrukt worden door de drukkerij waarmee ik samenwerk of een drukkerij van je keuze. De meeste drukkerijen werken met een proefdruk zodat je de kleuren van je kaartje op het gekozen papier kan beoordelen voor de volledige oplage gedrukt wordt.

€ 1500,-

excl. btw

Insta Omelet

 smaakvolle uitstraling voor je Instagram pagina 

Je verhaal in beeld brengen op social media is geen eitje.

Soms zit je er zelf te dicht op of heb je niet de tools om een heldere, uniforme uitstraling voor je posts en stories te creëren.

Daarom zette ik de Insta Omelet op de kaart.
Als buitenstaander en creatieveling kan ik met een frisse blik naar jouw onderneming kijken en de juiste look & feel voor jouw Instagram pagina ontwerpen.

Concreet krijg je:

  • Een kleurpalet afgestemd op je bestaande logo, website…
  • 3 Canva sjablonen voor weerkerende content zoals quotes, tips, aankondigingen…
  • 12 stockfoto’s die qua inhoud, sfeer en kleur aansluiten bij je communicatie.

€ 750,-

excl. btw

© 2022 Studio Omelet  |  Heist-op-den-Berg  |  daisy@studioomelet.be  |  0494 38 47 90