Omelet Maison

 logo  |  kleurpalet  |  lettertypes  |  fotomoodboard  |  naamkaartje 

Dit moois krijg je op je bord:

 • Een sterk & doordacht logo in alle versies die je nodig hebt:
  → horizontaal logo
  → compact logo dat in cirkel past
  → monogram | icoon
 • Bijpassend kleurpalet
 • Lettertype set voor je website, social media, drukwerk …
 • Bepaling van de algemene visuele uitstraling van je bedrijf in een handig fotomoodboard.
 • Ontwerp naamkaartje + drukwerkbegeleiding
 • Opvolggesprek om te kijken of de implementatie van je nieuwe huisstijl vlot verloopt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Live of online.
Ik luister graag naar je plannen. Er is tijd om te overlopen wat je precies zoekt, vragen te stellen, mij op de rooster te leggen…

Heldere offerte

Briefing
Na goedkeuring van de offerte ontvang je een beknopte lijst met verdiepende vragen rond je aanbod, doelgroep… We overlopen je antwoorden samen en stemmen nog een laatste keer af voor ik begin te ontwerpen.
Als je een moodboard aangelegd hebt of een bepaald idee wil uitgewerkt zien, hou ik daar rekening mee.
Geen zorgen als je nog niet weet hoe je logo er moet uitzien. Uit wat je vertelt, distilleer ik welke stijl goed bij jouw project zou passen.

Voorstellen in je mailbox + op papier
Binnen de afgesproken termijn krijg je een drietal, mooi uitgewerkte schetsen voor je logo voorgeschoteld. Elke schets heeft een andere invalshoek.
Tegelijk ontvang je een fotomoodboard met daarop een bijpassend kleurpalet en lettertypes. Het geheel geeft een goed beeld van hoe je nieuwe huisstijl er kan uitzien. 
Hou ook je brievenbus in het oog. De ontwerpen worden digitaal en uitgeprint verstuurd.

Het ontwerp wordt bijgekruid tot je je er helemaal in kan vinden. Alle nodige aanpassingen zijn inbegrepen.
Door de uitgebreide kennismaking en briefing zitten de eerste voorstellen meestal al in de goede richting. Open communicatie doet de rest. Als je eerlijk zegt wat je graag aangepast wil zien, komen we snel bij de beoogde uitstraling. 

Logo
Je ontvangt je logo in alle bestandsformaten die je nodig hebt voor je website, social media, drukwerk…
Concreet krijg je een Adobe Illustrator bestand (vectorieel, geschikt voor drukwerk), een pdf, jpg, png en svg. Die laatste is handig om in Canva mee aan de slag te gaan. Een svg bestand kan je vergroten zonder kwaliteitsverlies, van kleur veranderen, transparant op een foto plaatsen…
Als je twijfelt over welk bestandsformaat je het best gebruikt voor een bepaalde toepssing help ik je op weg.

Kleurpalet
Je krijgt 5 huisstijlkleuren met de bijhorende kleurcodes: LAB, RGB en CMYK. Zo kan je je kleurpalet correct reproduceren op je website, social media…

Lettertypes
Voor je logo koop ik een lettertype aan (zit mee in de prijs).
Voor tekst op je website, titels, quotes op social media… selecteer ik lettertypes ontwikkeld door Google: Google Fonts. Google Fonts mag je vrij gebruiken en worden goed ondersteund door WordPress en andere website platvormen, Canva…

Naamkaartje
Voor het drukwerk werk ik samen met een ambachtelijke, lokale drukkerij. 
Vooraf krijg je een duidelijke offerte met een aantal opties: verschillende papiersoorten, afwerkingsmogelijkheden… en ik volg het drukproces voor je op.
De kaartjes worden naar je thuisadres verstuurd. Je krijgt het bronbestand zodat je nadien zelf kaartjes kan bijbestellen.
Wil je liever samenwerken met een online drukkerij? Dat kan. We zoeken een oplossing die bij je wenslijstje en budget past.

€ 1850,-

excl. btw

Suggesties van de chef

 frisse kijk op jouw visuele communicatie 

Heb je zelf je website, social media, flyers… ontworpen en wil je er eens naar laten kijken door een professionele vormgever?

Nood aan helder advies en behapbare tips om de uitstraling van je bedrijf te optimaliseren en jouw expertise op gepaste wijze in de verf te zetten?

Top! Dan is dit bordje iets voor jou.

In een live gesprek buigen we ons over de uitstraling van je website, social media, drukwerk… Je bepaalt zelf waarbij je mijn hulp het meest kan gebruiken en waar je in het gesprek wil op focussen.

Ik bereid me goed voor zodat de punten waarover je vragen hebt en feedback op wil, uitgebreid aan bod komen. Alles wordt rustig besproken en we overlopen hoe je concrete aanpassingen kan doen.

Je gaat naar huis met frisse inzichten én veel goesting om met de tips aan de slag te gaan.

Voor ondernemers die hun bedrijf stevig op de kaart willen zetten en voelen dat ‘een plaatje dat klopt’ hierin een belangrijke rol speelt.
Voor enthousiaste doe-het-zelvers die hun professionele uitstraling willen optimaliseren en nood hebben aan een helder stappenplan en warme support.

€ 285,-

excl. btw

© 2023 Studio Omelet  |  Heist-op-den-Berg  |  daisy@studioomelet.be  |  0494 38 47 90