Omelet maison

Logo
Kleurenpalet
Lettertypes
Naamkaartje
Social media sjablonen

Het 5-gangen menu. Jouw branding doorgetrokken in een verrassend kaartje en uitgebalanceerde social media sjablonen.

Een overzicht van wat je allemaal krijgt wanneer je een omelet maison bestelt

Ingrediënten

€2800

excl. btw

Hoe verloopt een samenwerking?

Live kennismakingsgesprek

Vrijblijvende offerte

Briefing

Na goedkeuring van de offerte ontvang je een beknopte lijst met bijkomende vragen over je bedrijf en de uitstraling die je voor ogen hebt. We overlopen je antwoorden samen en stemmen nog een laatste keer af voor ik begin te ontwerpen. Het is geen must maar als je een moodboard aangelegd hebt of een bepaald idee wil uitgewerkt zien, hou ik daar rekening mee.

Voorstellen in je mailbox + op papier

Binnen de afgesproken termijn krijg je een drietal, mooi uitgewerkte schetsen voor je logo voorgeschoteld. Elke schets heeft een andere invalshoek.

Tegelijk ontvang je een fotomoodboard met daarop een bijpassend kleurpalet en lettertypes. Het geheel geeft een goed beeld van hoe je nieuwe huisstijl er kan uitzien. Hou ook je brievenbus in het oog. De ontwerpen worden digitaal en uitgeprint verstuurd.

Aanpassingsrondes

Aanlevering definitieve bestanden

Live opvolggesprek

We bekijken of de implementatie van je huisstijl vlot verloopt. Als je nog vragen hebt, feedback op iets wil… help ik je op weg.

Wat met aanpassingen?

Het ontwerp wordt bijgekruid tot je je er helemaal in kan vinden. Alle nodige aanpassingen zijn inbegrepen.

Door de uitgebreide kennismaking en briefing zitten de eerste voorstellen meestal al in de goede richting. Als je daarna gewoon eerlijk zegt wat je aangepast wil zien, komen we snel bij de beoogde uitstraling.

Welke bestanden krijg je en wat kan je ermee doen?

Logo

Je ontvangt je logo in alle bestandsformaten die je nodig hebt voor je website, social media, drukwerk…

Concreet krijg je een Adobe Illustrator bestand (vectorieel, geschikt voor drukwerk), een pdf, jpg, png en svg. Die laatste is handig om in Canva mee aan de slag te gaan. Een svg bestand kan je vergroten zonder kwaliteitsverlies, van kleur veranderen, transparant op een foto plaatsen…

Als je twijfelt over welk bestandsformaat je het best gebruikt voor een bepaalde toepassing help ik je op weg.

Kleurenpalet

Je krijgt 5 huisstijlkleuren met de bijhorende kleurcodes: LAB, RGB en CMYK. Zo kan je je kleurenpalet correct reproduceren op je website, social media…

Lettertypes

Voor je logo koop ik een lettertype aan (zit mee in de prijs). Voor bodytekst op je website, titels, quotes op social media… selecteer ik Google Fonts. Die lettertypes mag je vrij gebruiken en worden goed ondersteund door WordPress en andere website platvormen, Canva…

Naamkaartje

Voor drukwerk werk ik vaak samen met zwartopwit.be. Dat is een kwalitatieve, duurzame drukkerij in Herenthout met 100% eigen productie. Ik bezorg je de pdf voor druk (zodat je altijd kaartjes kan bijbestellen) en heb ook stalen liggen van alle papiersoorten die ze aanbieden.

Social media sjablonen

Je kiest zelf voor welke content je graag Canva-sjablonen wil: een quote, aankondiging, actie, tip, testimonial,… Je ontvangt 4 verschillende sjablonen, telkens op post- en storyformaat.