Tada!

Zo blij dat ik deze eitjes mocht vormgeven. Smakelijk!

Linda en Karolien zijn de wind onder de vleugels van Ardeo.
Na jaren als werknemer en freelancer te hebben gewerkt naast elkaar, sprongen ze mét elkaar in het ondernemerschap. Zoveel mogelijk mensen helpen groeien in hun loopbaan, in hun leven of in hun leiderschap, dat is waar ze voor gaan.

Stefaan is een ervaren consultant in de (productie) industrie en het gezicht achter Aqumen. Bedrijven die voor grote uitdagingen staan of ambitieuze groeiplannen hebben, doen beroep op zijn ‘acumen’ (=scherpzinnigheid). Hij tekent voor hen een strategisch plan uit én hakt samen met hen moeilijke knopen door.

Een website opzetten is geen eitje 😉
Voor wie een enthousiaste side-kick kan gebruiken bij het schrijven van zijn/haar webverhaal is er Met Menna. Heidi (Menna is haar 2de naam) motiveert ondernemers om met hun aanbod naar buiten te komen en begeleidt hen bij het opzetten van hun website in SquareSpace.

Woorden proeven en uitspuwen. Er de vinger op leggen. Dàt maakt Barbara gelukkig. Alleen blijft schrijven een eenzaam beroep voor een mensenmens, daarom richtte ze De Schrijfbar op. Een funky schrijfplek waar solo-onderneemsters in alle rust en met de nodige ondersteuning hun communicaties uitschrijven.

Kristel is een opruimtalent! 
Met Sekuur wil ze mensen laten ervaren hoeveel rust en extra vrije tijd een opgeruimde omgeving met zich meebrengt. 
Ze geeft haalbare tips en steekt zélf mee de handen uit de mouwen.

Mensen en hun honden een plezierige tijd bezorgen, dat is de missie van Femke. Met Planeet Pluto biedt deze ervaren dierentrainer, projecten aan op hondenmaat. Het welzijn van het dier staat steeds centraal en alles gebeurt op het ritme van de hond. Zo ontstaat een mooie samenwerking tussen tweebener en viervoeter.

Recensies

Femke Gebruers
Femke Gebruers
Read More
Als starter zocht ik een logo-designer die de kneepjes van het vak kent, zodat ik meteen sterk voor de dag kom wanneer mensen op mijn bedrijfspagina terechtkomen. Het is niet altijd makkelijk om uit te drukken waar je naar op zoek bent, maar met de juiste vragen en begeleiding wist Daisy De Coster van Studio Omelet het perfecte beeld voor mij te ontwerpen. De communicatie verliep vlot en helder, afspraken en deadlines werden telkens netjes nagekomen en het logo werd bijgeschaafd tot het helemaal mijn ding was. Het leuke is dat Daisy ook mee nadacht over extra wensen die ik had, zoals een huisstijl op sociale media, het afdrukken van mijn logo op textiel-toepassingen en een leuk gadget om uit te delen dat past bij het verhaal dat ik wil vertellen. Daisy heeft tonnen ervaring en dat merk je. Een echte aanrader!
Kristel Stalmans
Kristel Stalmans
Read More
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Studio Omelet. Samen zijn we tot een uniek logo en passende huisstijl gekomen. Studio Omelet denkt actief mee met de klant en luistert echt naar eventuele bemerkingen en vragen. Een persoonlijke aanpak en super opvolging tijdens het hele proces van ontwerpen. Top!
Previous
Next