Tada!

Zo blij dat ik deze eitjes mocht vormgeven. Smakelijk!

Woorden proeven en uitspuwen. Er de vinger op leggen. Dàt maakt Barbara gelukkig. Alleen blijft schrijven een eenzaam beroep voor een mensenmens, daarom richtte ze De Schrijfbar op. Een funky schrijfplek waar solo-onderneemsters in alle rust en met de nodige ondersteuning hun communicaties uitschrijven.

Kristel is een opruimtalent! 
Met Sekuur wil ze mensen laten ervaren hoeveel rust en extra vrije tijd een opgeruimde omgeving met zich meebrengt. 
Ze geeft haalbare tips en steekt zélf mee de handen uit de mouwen.

Zo ok is een complementaire gezondheidspraktijk.
Op een zachte, deskundige manier begeleidt Emmy vrouwen in hun zoektocht naar meer balans, meer energie … Ze biedt ook gerichte ondersteuning aan kinderwensouders.

Mensen en hun honden een plezierige tijd bezorgen, dat is de missie van Femke. Met Planeet Pluto biedt deze ervaren dierentrainer, projecten aan op hondenmaat. Het welzijn van het dier staat steeds centraal en alles gebeurt op het ritme van de hond. Zo ontstaat een mooie samenwerking tussen tweebener en viervoeter.

Recensies

Femke Gebruers
Femke Gebruers
Read More
Als starter zocht ik een logo-designer die de kneepjes van het vak kent, zodat ik meteen sterk voor de dag kom wanneer mensen op mijn bedrijfspagina terechtkomen. Het is niet altijd makkelijk om uit te drukken waar je naar op zoek bent, maar met de juiste vragen en begeleiding wist Daisy De Coster van Studio Omelet het perfecte beeld voor mij te ontwerpen. De communicatie verliep vlot en helder, afspraken en deadlines werden telkens netjes nagekomen en het logo werd bijgeschaafd tot het helemaal mijn ding was. Het leuke is dat Daisy ook mee nadacht over extra wensen die ik had, zoals een huisstijl op sociale media, het afdrukken van mijn logo op textiel-toepassingen en een leuk gadget om uit te delen dat past bij het verhaal dat ik wil vertellen. Daisy heeft tonnen ervaring en dat merk je. Een echte aanrader!
Kristel Stalmans
Kristel Stalmans
Read More
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Studio Omelet. Samen zijn we tot een uniek logo en passende huisstijl gekomen. Studio Omelet denkt actief mee met de klant en luistert echt naar eventuele bemerkingen en vragen. Een persoonlijke aanpak en super opvolging tijdens het hele proces van ontwerpen. Top!
Previous
Next