Suggesties van de chef

Frisse kijk op jouw visuele communicatie
Frisse kijk op jouw
visuele communicatie

Heb je zelf je website, social media, flyers… ontworpen en wil je er eens naar laten kijken door een professionele vormgever Nood aan helder advies en behapbare tips om de uitstraling van je bedrijf te optimaliseren en jouw expertise op gepaste wijze in de verf te zetten?

Top! Dan is dit bordje iets voor jou.

Daisy is het gezicht achter Studio Omelet

Ingrediënten

In een live gesprek buigen we ons over de uitstraling van je website, social media, drukwerk… Je bepaalt zelf waarbij je mijn hulp het meest kan gebruiken en waar je in het gesprek wil op focussen.

Ik bereid me goed voor zodat de punten waarover je vragen hebt en feedback op wil, uitgebreid aan bod komen. Alles wordt rustig besproken en we overlopen hoe je concrete aanpassingen kan doen.

Je gaat naar huis met frisse inzichten én veel goesting om met de tips aan de slag te gaan.

€285

excl. btw

Voor wie is dit gesprek interessant?

Voor ondernemers die hun bedrijf stevig op de kaart willen zetten en voelen dat ‘een plaatje dat klopt’ hierin een belangrijke rol speelt.

Voor enthousiaste doe-het-zelvers die hun professionele uitstraling willen optimaliseren en open staan voor constructieve feedback.

Wat is het doel van het gesprek?

Tegenover mij zitten heel vaak ondernemers die een bijzondere dienst of product aanbieden. Soms komt de waarde van hun aanbod nog niet 100% tot uiting in de uitstraling van hun website, social media-beelden, drukwerk…

Tijdens het gesprek bekijken we hoe weloverwogen aanpassingen in kleurgebruik, schikking van tekst & foto’s, papierkeuze… daar verandering in brengen.

Hoe verloopt het gesprek?

Voorbereiding

Live gesprek

Zeer aangenaam gesprek gehad met Daisy over het gebruik van mijn sociale media en hoe ik hier meer mijn gevoel in kan overbrengen. Enkele praktische tips gekregen waarvan een paar ook door haar uitgewerkt waren. Ze heeft op voorhand mijn site en sociale media doorgenomen met nog enkele vragen via mail en ze heeft me zeer goed ingeschat, ik was aangenaam verrast hoe iemand je kan kennen zonder dat je elkaar al eens had ontmoet.

‘Suggesties van de chef’ is een aanrader voor mensen die willen dat er even naar het totale plaatje gekeken wordt en dit allemaal op elkaar wordt afgestemd.

Kelly Buys - oncologische kinesitherapie