Suggesties van de chef

Frisse kijk op jouw visuele communicatie
Frisse kijk op jouw
visuele communicatie

Heb je zelf je website, social media, flyers… ontworpen en wil je er eens naar laten kijken door een professionele vormgever? Nood aan helder advies en behapbare tips om jouw plaatje nóg meer te doen kloppen?

Top! Dan is dit bordje iets voor jou.

Daisy is het gezicht achter Studio Omelet

Ingrediënten

In een live gesprek buigen we ons over de uitstraling van je website, social media, drukwerk… Je bepaalt zelf waarbij je mijn hulp het meest kan gebruiken en welke punten je samen onder de loep wil nemen.

Ik bereid me goed voor zodat de onderwerpen waar je feedback op wil, uitgebreid aan bod komen. Alles wordt rustig besproken en afgetoetst en we overlopen hoe je concrete aanpassingen kan doen.

Je gaat naar huis met frisse inzichten én veel goesting om met de tips aan de slag te gaan.

€285

excl. btw

Voor wie is dit gesprek interessant?

Voor ondernemers die hun bedrijf stevig op de kaart willen zetten en voelen dat ‘een plaatje dat klopt’ hierin een belangrijke rol speelt.

Voor enthousiaste doe-het-zelvers die hun professionele uitstraling willen versterken en open staan voor constructieve feedback.

Welke tips krijg je?

Je bepaalt zelf waar je tijdens het gesprek dieper wil op ingaan. Vragen die vaak terugkomen zijn: De algemene uitstraling van mijn website mag professioneler maar het persoonlijke aspect wil ik behouden. Hoe pak ik dit aan? | De waarde van mijn aanbod komt nog niet duidelijk genoeg naar voor op social media. Hoe laat ik mijn product/dienst stralen op Instagram? | Mijn kleurpalet mag anders. Welke kleuren passen bij mijn bedrijf? | Hoe zorg ik ervoor dat mijn zelfgemaakte flyers meer in het oog springen? | Ik mis soms inspiratie en handvaten om mijn expertise visueel over te brengen op social media. Hoe neem ik mensen mee in mijn verhaal? …

Praktisch

Locatie + duurtijd

We spreken af in een rustige koffiebar in Heist-op-den-Berg. Een andere locatie kan ook als dat voor jou beter uitkomt. Gemiddeld duurt een Suggesties van de chef-gesprek 1u à 1u30.

Meenemen

Neem zeker iets mee om te noteren want er komt veel input op je af. Ik zorg voor een beknopt verslag en enkele visueel uitgewerkte voorbeelden van aanpassingen zodat je een duidelijke houvast hebt om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Zeer aangenaam gesprek gehad met Daisy over het gebruik van mijn sociale media en hoe ik hier meer mijn gevoel in kan overbrengen. Enkele praktische tips gekregen waarvan een paar ook door haar uitgewerkt waren. Ze heeft op voorhand mijn site en sociale media doorgenomen met nog enkele vragen via mail en ze heeft me zeer goed ingeschat, ik was aangenaam verrast hoe iemand je kan kennen zonder dat je elkaar al eens had ontmoet.

‘Suggesties van de chef’ is een aanrader voor mensen die willen dat er even naar het totale plaatje gekeken wordt en dit allemaal op elkaar wordt afgestemd.

Kelly Buys - oncologische kinesitherapie